Een ruim assortiment van de nieuwste elektroproducten

Wij gebruiken onze producten ook zelf, vandaar dat wij overtuigd zijn van hun kwaliteiten en u het beste kunnen adviseren.

Huishoudtoestellen

Vrijstaande toestellen

SIEMENS is onze trouwe partner voor huishoudtoestellen, zowel voor inbouw als voor vrijstaand.

Wasmachine, droogkast, koelkast, diepvriezer, vaatwasser, fornuis, microgolf, …. In onze winkel kan u steeds de meest courante modellen bezichtigen. Wij luisteren naar uw noden en geven u graag advies bij uw aankoop.

De toestellen worden bij u thuis geleverd, geplaatst, aangesloten én u krijgt de nodige uitleg voor het gebruik en het genot van uw nieuw apparaat.

We zijn fier bij de ExtraKLASSE – dealers van SIEMENS te behoren. De ExtraKLASSE-toestellen vindt u alleen bij geselecteerde speciaalzaken die de toestellen vakkundig voorstellen en een professionele dienstverlening kunnen bieden, om aan al uw wensen te voldoen.U kunt dus ook op een ExtraKLASSE – service rekenen!

Voor het ultieme comfort in wasverzorging hebben wij nu ook het SIEMENS avantgarde assortiment in huis.

Inbouwtoestellen

In onze toonzaal kunt u in de inbouwstand de toestellen zien en zo makkelijker uw keuze maken. Zoekt u een kookplaat, oven, dampkap, stoomoven, koelkast, vaatwasser, … U krijgt professionele hulp bij het kiezen van uw nieuwe keukentoestellen.

Of u nu één of meerdere apparaten wil vervangen of u wil apparaten voor uw nieuwe keuken, wij bieden voor alles een oplossing. Wij kunnen zelf alles plaatsen in uw nieuwe keuken of in samenspraak met uw schrijnwerker/keukenbouwer leveren wij de toestellen tijdig ter plaatse.

Een perfecte plaatsing is onze garantie. Graag geven wij u nog wat deskundige uitleg voor het gebruik van uw nieuw toestel.

Wij komen vrijblijvend de inbouwafmetingen van uw keuken opmeten, om het correcte apparaat aan te bieden.

Voor inbouwtoestellen van appartementsprojecten maken wij graag een offerte op maat.  Meer info op onze projectenpagina.

Klein Elektro

Ook voor alle kleine apparaten bent u bij ons aan het juiste adres. Van scheerapparaat, elektr.tandenborstel, haardroger, weegschaal, senseo, koffiezet, broodrooster, friteuse, grill, groentensnijder, mixer, wafelijzer, electrisch deken, waterkoker, fruitpers, kruimeldief, keukenrobot, stoomgenerator, strijkijzer, wekker tot radio en nog veel meer. Dit steeds van kwalitatieve merken zoals: Philips, Braun, Bosch, Calor, Frifri, ….

Daarnaast hebben wij een ruim en kleurig assortiment van de beroemde BRITA waterfilterkannen met bijhorende filters.

Ook voor SODASTREAM toestellen en cylinders kan u bij ons terecht.

Tot slot geven wij u een mooi aanbod van Demeyere kookpotten, pannen en sets.

TV & Multimedia

Al meer dan 40 jaar is GRUNDIG onze trouwe partner. Kwaliteit, service en topklasse producten zijn onze specialiteit.

In onze toonzaal ziet u de laatste snufjes: LED, smart interactive 3D-tv, … Kom het assortiment bewonderen, wij geven u graag een demo.

Onze merken

Hieronder een lijst met onze meest verkochte merken.  Vindt u een merk niet terug?  Neem dan gerust contact met ons op en wij bestellen het voor u.

siemens-waschmaschine1

Officieel Siemens Verdeler

Bij Elektro Bart Van Overbeke werken wij reeds lang en nauw samen met Siemens.  Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat Siemens een goede prijs kwaliteit levert in alle prijsklasses. Dat uit zich ook in onze herstelservice.

Elektro Bart Van Overbeke is exclusief verdeler van SIEMENS ExtraKlasse en SIEMENS avantgarde toestellen met meer functies en langere garantie.

SIEMENS avantgarde voordelen:

  • 5 jaar garantie ipv 2 jaar
  • maximaal comfort
  • strak design
  • Touch LED display
  • I-Dos dosseert het wasmiddel voor u
  • …..